De reis van uw leven begint hier! Of u nu een studiereis wilt boeken of heerlijk op vakantie wilt, wij doen er alles aan om uw droomreis te verwezenlijken. Bekijk op uw gemak alle mogelijkheden. Mochten uw specifieke wensen niet op onze website naar voren komen, neem dan contact met ons op.

Zuidelijk Afrika

Het continent Afrika is een ruwe, ongeslepen diamant! Maar ook een typisch voorbeeld van een ruwe bolster, blanke pit. Het leven lijkt hard en onrechtvaardig in Afrika, en soms is dat ook zo. Maar desalniettemin is de lokale bevolking uitermate vriendelijk en behulpzaam. Tel daarbij op de overweldigende natuur, de safarimogelijkheden en de geweldige cultuur en u heeft een fantastische vakantiebestemming! Afrika is echter meer dan vakantie, het is een belevenis! Of u nu kiest voor een pure safari of cultuur en natuur combineert.

28 dagen Afrikaans genieten

Zuid-Afrika, van Kaapstad naar Johannesburg Zuid-Afrika is een land vol tegenstrijdigheden. Armoede, rijkdom, mooie natuur, drukke industrie. Alles is er te vinden. Dit maakt het een land wat niet zomaar in één reis te zien is. Onze 28-daagse tour hebben we in dit programma aangepast en gebruik gemaakt van luxere

Lees meer…

Reacties staat uit voor 28 dagen Afrikaans genieten

28 Dagen door Zuid-Afrika

Zuid-Afrika is een land vol tegenstrijdigheden. Armoede, rijkdom, mooie natuur, drukke industrie. Alles is er te vinden. Dit maakt het een land wat niet zomaar in één reis te zien is. Toch hebben we een reis samengesteld welke hierin voor een deel voorziet. Vaan Kaapstad naar Johannesburg in vier weken.

Lees meer…

Reacties staat uit voor 28 Dagen door Zuid-Afrika

het Noorden van Zuid-Afrika

Het Noorden van Zuid-Afrika staat garant voor schitterende natuur en waanzinnige ontmoetingen met de Big Five. Deze elementen hebben we in deze 17-daagse reis samengevoegd met een bezoek aan het mooie Swaziland en zelfs een kort bezoek aan Lesotho. Dit is een reis met voldoende afwisseling en ook hier en

Lees meer…

Reacties staat uit voor het Noorden van Zuid-Afrika