De reis van uw leven begint hier! Of u nu een studiereis wilt boeken of heerlijk op vakantie wilt, wij doen er alles aan om uw droomreis te verwezenlijken. Bekijk op uw gemak alle mogelijkheden. Mochten uw specifieke wensen niet op onze website naar voren komen, neem dan contact met ons op.

Overige bestemmingen

Naast reizen naar Zuidelijk Afrika en Noord-Amerika organiseren wij natuurlijk ook reizen naar vele andere bestemmingen op de wereld. U kunt bijvoorbeeld denken aan een mooie rondreis over de eilanden van Indonesië, op het strand van een tropisch eiland, een weekend weg ergens in Europa, op zoek naar de Tasmanian Devil in Tasmanië, genieten van de natuur in Nieuw Zeeland of Een romantische reis door Toscane. Maar er zijn nog zoveel meer mogelijkheden. Heeft u een lang gekoesterde reiswens, leg hem aan ons voor en wij helpen u deze droom te verwezenlijken. Als we het niet kunnen, dan geven we dit ook eerlijk aan. Hieronder treft u regelmatig nieuwe reizen aan. Het uitgangspunt is dat alle reizen aan uw wensen aangepast kunnen worden. Staat uw droomreis er niet bij, neem dan gerust contact met ons op.

18 Dagen Java en Bali

Indonesië is een archipel met ruim 13.000 eilanden verspreid over een gebied van meer dan 5000 kilometer. Het is niet meer dan logisch dat deze archipel een groot aantal indrukwekkende, en bijzondere bezienswaardigheden heeft. Het nadeel van zo’n grote archipel is dat het er teveel zijn om in twee weken

Lees meer…

Reacties staat uit voor 18 Dagen Java en Bali