De reis van uw leven begint hier! Of u nu een studiereis wilt boeken of heerlijk op vakantie wilt, wij doen er alles aan om uw droomreis te verwezenlijken. Bekijk op uw gemak alle mogelijkheden. Mochten uw specifieke wensen niet op onze website naar voren komen, neem dan contact met ons op.

Recensies

Op reis geweest met DeTra? Schrijf hier uw recensie:

Laat hier uw recensie achter:

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 35.172.195.49 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Nynke Hielema uit Chicago schreef op 18 mei, 2015:
Afgelopen week naar Chicago geweest met Ger en Ton, een studiereis die ik nooit van mijn leven meer zal vergeten. Wat heb ik veel kunnen leren deze week en wat hebben we met ons allen bijzondere plekken in Chicago bezocht. Het was tot in de puntjes geregeld en een en al verwennerij!! De persoonlijke touch en de fantastische mannen die Ger en Ton zijn hebben de reis nog mooier gemaakt. Mocht ik ooit nog eens een reis willen maken zal ik eerst uitzoeken of ik met hun mee kan, dan weet ik zeker dat ik me nergens zorgen over hoef te maken.
Renske Horinga uit Groningen schreef op 16 mei, 2015:
Met 50 studenten op weg naar de Verenigde Staten is een hele uitdaging, maar Ton en Ger zijn deze uitdaging met vol enthousiasme aangegaan. We hebben een fantastische tijd gehad. Goede organisatie! Ger en Ton hebben ons naar de meest bijzondere plekken in Chicago gebracht, plekken waar we zelf niet zomaar zouden heengaan. Het contact voelde persoonlijk en dat maakte onze studiereis een hele ervaring!
Richard van Oosten uit Assen schreef op 16 mei, 2015:
Bijna terug van een studiereis uit Chicago georganiseerd door Ger en Ton Demper. Was ik eerst voorzichtig in wat er zou gaan gebeuren en hoe ik dat zou vinden. Nu realiseer ik me dat ik een "wonderful opportunity" heb gehad. Ik heb me volledig kunnen concentreren op mijn leerproces en de uitwisseling met Amerikaanse collega's omdat al het andere tot in perfectie was geregeld. Ik voelde me verzorgd, soms zelf verwend en in de watten gelegd. Het programma was goed doordacht en in elkaar gezet. Wijzigingen en aanpassingen werden vlot en op een plezierige manier gedaan. Ik heb optimaal de gelegenheid gehad te kunnen leren; ik heb me laten vermaken met de Amerikaanse cultuuruitingen en ik heb me vrij gevoeld mijn eigen weg te gaan. Dat kan alleen gebeuren als de zaken goed geregeld zijn. Ik ben de heren Demper ontzettend dankbaar voor het aanbieden van deze ervaring.
Bram Schenk uit Weert schreef op 19 april, 2015:
Detra heeft voor ons een trip naar Chicago georganiseerd. In de voorbereiding heb ik Ton Demper een aantal keer gezien en we hebben met hem gesproken hoe een voor ons goed GGz programma voor een Jobshadow er uit zou kunnen zien. Op de reis zelf ging Ger Demper mee. De trip is mij zeer goed bevallen. Alles wat vooraf geregeld kon worden was perfect gepland en voorbereid. De strakke planning en daadkrachtige houding van Ger gecombineerd met een zeer toegankelijke, vriendelijke en dienende houding maakte Ger als zeer geschikte reisleider. Serieus als het moet en gezellig als het kan. Detra, Ger, Ton en hogeschool Zuyd, Bedankt voor deze onvergetelijke ervaring. Bram Schenk SPV/ VSGGz i.o. Vincent van Gogh FACT Weert
Anne-Mieke Dekker uit Molenaarsgraaf schreef op 14 april, 2015:
Waarom reizen met DeTra? Omdat deze mannen verstand hebben van wat ze doen!! Ik ben mee geweest op een studie reis naar Amerika. Het was tot in de puntjes verzorgd, aan alles was gedacht; hotel, eten en drinken, uitstapjes, jobshadowing en ook een onvoorziene gebeurtenis werd prima opgelost.
S.Verhaar schreef op 8 april, 2015:
Afgelopen maart-april meegeweest naar een studiereis in Chicago, die Detra voor de opleiding (MANP Leiden) die ik volg georganiseerd heeft. Werkelijk alles was tot in de puntjes geregeld en heb enorme respect hoe alles ter plaatse verzorgd was. Het is zo fijn nergens over na te hoeven denken, omdat iemand dit vooraf voor je gedaan heeft. En de bezichtigen die we hebben gedaan op verschillende locaties en de jobshadowing, zou anders vast niet zo gevarieerd en leerzaam zijn geweest zonder de inzet van Detra. Een enorm compliment voor Ton, die ons zo goed begeleid heeft. Niets leek teveel gevraagd. Ik adviseer iedereen aan om voor een studiereis Detra in te huren om een onvergetelijke ervaring rijker te worden. Keep up the good work Detra!!!
Jolanda Flaman uit Leiden schreef op 8 april, 2015:
Afgelopen zaterdag teruggekomen van een studiereis naar Chicago. Veel geleerd over de gezondheidszorg in Amerika, daardoor onze eigen gezondheidszorg meer leren waarderen. Alles was prima geregeld door Detra reizen: hotel, de maaltijden,siteseeing en alle bezoeken in de gezondheidszorg.. Ik had het niet willen missen! Goede combinatie van jobshadow en siteseeing. Twijfel je nog of je mee wil gaan, doe dat niet want dit wil je niet missen!
Steven Hofman uit Gouda schreef op 8 april, 2015:
Tijdens een boeiende studiereis kennis gemaakt met diverse onderdelen van de Amerikaanse gezondheidszorg. DeTra reizen heeft een uitgebreid netwerk van zorgaanbieders in Chicago waar effectief gebruik van gemaakt wordt. Een prettige afwisseling met ontspannende uitstapjes maakte deze reis tot het hoogtepunt van mijn studie!
Marjan uit Den Haag schreef op 8 april, 2015:
Afgelopen week ben ik met Detra naar Chicago op studiereis geweest. Het was allemaal tot in de puntjes geregeld, van het begin tot het einde. Ik heb zoveel geleerd. Het is een enorme belevenis te zien hoe de gezondheidszorg (en dan met name het vak van de nurse practitioner) georganiseerd is. Bedankt!
Marcel Plomp schreef op 7 april, 2015:
Meerdere keren onze vakantiereis via Detra geboekt. Alles tot in de puntjes geregeld en je komt op plaatsen waar je anders simpelweg niet komt. Een aanrader als je nét dat beetje meer verwacht...