De reis van uw leven begint hier! Of u nu een studiereis wilt boeken of heerlijk op vakantie wilt, wij doen er alles aan om uw droomreis te verwezenlijken. Bekijk op uw gemak alle mogelijkheden. Mochten uw specifieke wensen niet op onze website naar voren komen, neem dan contact met ons op.

Patiëntveiligheid

Patiëntveiligheid wordt al jaren gezien als één van de belangrijkste onderwerpen binnen de gezondheidszorg.

Doordat we in Nederland al jaren druk zijn met de patiëntveiligheid wordt er op dit vlak ook veel vooruitgang geboekt. Maar juist door de vooruitgang en ook de technische ontwikkeling binnen de gezondheidszorg blijft de vraag naar verbeterde veiligheid groot.

De ziekenhuizen in Nederland worden al gezien al relatief veilig. Maar het moet altijd een doel blijven om de veiligheid in de ziekenhuizen te verbeteren. Vandaar dat patiëntveiligheid ook in de komende jaren een “hot topic”blijft.En hoewel we in Nederland op de goede weg zijn zoeken de ziekenhuizen altijd naar nieuwe manieren om de patiëntveiligheid nog verder te verbeteren.

Mocht u met uw organisatie ook de veiligheid in uw instelling willen verbeteren, dan kunnen wij een reis opstellen naar organisaties waar u nog wat kunt opsteken. Daarnaast kunnen wij voor u een bezoek aan één van de jaarlijks terugkomende congressen omtrent dit onderwerp organiseren.