De reis van uw leven begint hier! Of u nu een studiereis wilt boeken of heerlijk op vakantie wilt, wij doen er alles aan om uw droomreis te verwezenlijken. Bekijk op uw gemak alle mogelijkheden. Mochten uw specifieke wensen niet op onze website naar voren komen, neem dan contact met ons op.

Partners

Hieronder vind u een overzicht van de bedrijven en instellingen waarmee wij samenwerken of waarvoor wij reizen organiseren.

RediCredic-logo-boek

RediC is een bedrijf opgericht door Jeroen Cornelissen en Tom Segers. Beiden zijn jarenlang actief in het adviseren rondom vernieuwingen en verbeteringen in de zorg. Samen hebben ze het idee opgevat om beslissers in het zorgveld te inspireren teneinde de zorg kwalitatief beter en doelmatiger te maken. Focus wordt gelegd op patiënt empowerment, chronische – en ouderenzorg en het inzetten van remote medicine. Onze overtuiging van RediC is dat op dit gebied zullen de grootste veranderingen zullen gaan plaatsvinden.

 

 

Allianz Global AssistanceLogo AGA 4c

Bij de voorbereiding van je reis of vakantie mag een goede verzekering niet ontbreken. Bij Allianz Global Assistance ben je voor het verzekeren van je vakantie of reis aan het juiste adres. Al meer dan 50 jaar is Allianz Global Assistance de grootste reisverzekeraar én hulpverlener ter wereld. Waar je ook naar toe reist, voor vakantie, werk of studie, voor elk reisdoel heeft Allianz Global Assistance een passende verzekering. DeTra biedt de verzekeringen van Allianz Assistance al jaren bij de reizen aan.