De reis van uw leven begint hier! Of u nu een studiereis wilt boeken of heerlijk op vakantie wilt, wij doen er alles aan om uw droomreis te verwezenlijken. Bekijk op uw gemak alle mogelijkheden. Mochten uw specifieke wensen niet op onze website naar voren komen, neem dan contact met ons op.

Ticketing

instap-in-vliegtuigHet volgende komt u als reiziger vast wel bekend voor.

U weet (ongeveer) waar u naartoe wilt. Helaas is het op internet tegenwoordig een enorm doolhof aan mogelijkheden om het juiste ticket te vinden. En heeft u hem gevonden, dan klopt de prijs niet of moet u hem direct vastleggen. Bovendien wordt het niet geheel duidelijk welke voorwaarden aan uw ticket vastzitten. Als u dit herkent, dan is het misschien goed om dit zoeken aan ons over te laten. Naast het gebruik van een eigen boekingssysteem zoeken wij ook, indien gewenst, de chartermaatschappijen af. Wij kunnen u zo een keuze bieden uit het meest uitgebreide aanbod.

Voor u zijn de kosten duidelijk. We hanteren  € 50 administratiekosten per ticket. Dit is inclusief de kosten die luchtvaartmaatschappijen in rekening brengen voor ticketing en credit card toeslagen etc. U krijgt hiervoor persoonlijke assistentie bij het boeken van uw ticket. Daarnaast kunt u altijd contact met ons opnemen indien zich problemen voordoen.

icon-mail