De reis van uw leven begint hier! Of u nu een studiereis wilt boeken of heerlijk op vakantie wilt, wij doen er alles aan om uw droomreis te verwezenlijken. Bekijk op uw gemak alle mogelijkheden. Mochten uw specifieke wensen niet op onze website naar voren komen, neem dan contact met ons op.

Hotels

hoteldeurOok voor losse hotelovernachtingen bent u bij DeTra aan het juiste adres. Net als bij tickets is het ook voor hotels tegenwoordig bijna onmogelijk om de beste prijs voor een hotelkamer te vinden op internet. alle online boeksystemen hebben andere prijzen met daarbij andere voorwaarden. een goede vergelijking wordt daardoor erg moeilijk, met als gevolg dat u ter plaatse soms voor onverwachte kosten komt te staan. Wij nemen u al deze voorstress uit handen en zorgen ervoor dat u onbezorgd van uw overnachting kunt genieten. Indien gewenst kunnen wij er zelf voor zorgen dat u ter plaatse niet eens uit extraatjes af hoeft te rekenen. Dit krijgt u dan achteraf van ons gefactureerd. Makkelijker kan het niet.

De kosten die hieraan verbonden zijn zijn € 25 per kamer ongeacht het aantal nachten dat u boekt. Indien u gebruik wenst te maken van de mogelijkheid om ook de extraatjes in het hotel door ons te laten afrekenen zijn de administratiekosten € 50 per kamer ongeacht het aantal nachten.

 

icon-mail