De reis van uw leven begint hier! Of u nu een studiereis wilt boeken of heerlijk op vakantie wilt, wij doen er alles aan om uw droomreis te verwezenlijken. Bekijk op uw gemak alle mogelijkheden. Mochten uw specifieke wensen niet op onze website naar voren komen, neem dan contact met ons op.

Excellente Zorg

In de USA bestaat het Magnet Recognition Program®. Dit programma erkent organisaties in de gezondheidszorg voor de kwaliteit van de patiëntenzorg, verpleegkundige excellentie en innovatie in de professionele verpleegkundige praktijk. Consumenten vertrouwen op het Magnet programma als de ultieme referentie voor hoogwaardige verpleging. Ontwikkeld door de American Nurses Credentialing Center (ANCC), is Magnet de belangrijkste bron van succesvolle verpleging en verpleegkundige strategieën wereldwijd.

In Nederland wordt dit systeem momenteel geïmplementeerd onder de naam Excellente Zorg. Een groot aantal ziekenhuizen zijn al ver in deze implementatie of beginnen zich er net in te verdiepen. Omdat het een aanpassing is binnen de hele organisatie is het van groot belang dat ook mensen vanuit alle lagen binnen een organisatie vertrouwd worden met de basis van dit systeem.

In Amerika werken wij samen met een groot aantal ziekenhuizen, om het Magnet Recognition Program® duidelijk te maken aan de Nederlandse gezondheidszorg. Een groot aantal van deze ziekenhuizen bevindt zich in de omgeving van Chicago, maar ook aan de westkust en aan de oostkust is het mogelijk de eerste stap naar Excellente Zorg te zetten.

Mocht u een reis met dit Thema’s niet met een eigen gezelschap willen of kunnen ondernemen, kijkt u dan eens bij de inschrijfreizen. Wij organiseren regelmatig reizen naar de USA om dieper op dit onderwerp in te gaan.