De reis van uw leven begint hier! Of u nu een studiereis wilt boeken of heerlijk op vakantie wilt, wij doen er alles aan om uw droomreis te verwezenlijken. Bekijk op uw gemak alle mogelijkheden. Mochten uw specifieke wensen niet op onze website naar voren komen, neem dan contact met ons op.

Zakenreizen

zakenreizenIs het binnen uw bedrijf ook zo dat er steeds vaker gereisd dient te worden om allerlei verschillende redenen? Het regelen van al deze reizen brengt een hoop zorgen met zich mee. Zeker als de reis naar een land gaat, waar ook nog eens een visum voor nodig is. U of uw secretaresse heeft er dan een dagtaak aan om alle stukken op orde te krijgen. Om nog maar te zwijgen van het vinden van de juiste vluchten en het juiste hotel.

Wij kunnen u al deze zorgen uit handen nemen.U geeft ons uw gewenste reisschema en/of bestemming door en wij gaan ervoor zorgen dat u de juiste vlucht heeft, in het juiste hotel terecht komt en ter plaatse wordt opgewacht en naar dit hotel wordt gebracht. En, indien nodig, regelen we ook het visum voor u.

Dienen er binnen uw organisatie vaker zakenreizen te worden georganiseerd, dan is het misschien een optie om vaste afspraken met ons te maken omtrent kosten.

 

icon-mail