De reis van uw leven begint hier! Of u nu een studiereis wilt boeken of heerlijk op vakantie wilt, wij doen er alles aan om uw droomreis te verwezenlijken. Bekijk op uw gemak alle mogelijkheden. Mochten uw specifieke wensen niet op onze website naar voren komen, neem dan contact met ons op.

Special Interest Reizen

ziekenhuisgangVanuit het eigen werkveld is het goed om te kijken hoe de gezondheidszorg elders op de wereld in elkaar steekt. Is er een mogelijkheid voor samenwerking, kunnen we ideeën in Nederland implementeren of kunnen we onze ideeën naar het buitenland brengen? DeTra Reizen biedt wel enkele reizen aan waarop ingeschreven kan worden, maar dit beslaat natuurlijk niet de hele gezondheidszorg. Daarnaast zijn dit reizen waarop iedereen die affiniteit met deze reis heeft, zich kan inschrijven.

Indien u met een gezelschap heeft besloten om een bepaald thema ergens op de wereld verder te gaan bekijken, dan kunnen wij dit voor u regelen. Aan de hand van ons wereldwijde netwerk in de gezondheidszog maken we hiervoor een opzet. Na goedkeuring van deze opzet gaan we het inhoudelijke programma vormgegeven via het aanspreken van onze contacten. Hieromheen bouwen we het volledige programma. We doen dit inmiddels voor diverse grotere en kleinere zorginstellingen, zorgverzekeraars, bestuursgroepen, opleidingen en masterclasses.

Maar het is ook goed om met een bestuursgroep ergens samen te komen om zo zaken te kunnen bespreken zonder de hele dag gestoord te worden bij de besprekingen. Dit kan in zowel binnen als buitenland. Ook dit kunnen wij heel goed voor u organiseren.

Het belangrijkste van iedere vorm van reizen is dat u geen omkijken heeft naar de voorbereidingen en de logistieke organisatie. Alleen zo is het mogelijk om het volledige rendement uit een studiereis te behalen. Hieronder vindt u regelmatig nieuwe actuele thema’s welke wellicht voor u en/of uw instellingen interessant zijn.

Patiëntveiligheid

Patiëntveiligheid wordt al jaren gezien als één van de belangrijkste onderwerpen binnen de gezondheidszorg. Doordat we in Nederland al jaren druk zijn met de patiëntveiligheid wordt er op dit vlak ook veel vooruitgang geboekt. Maar juist door de vooruitgang en ook de technische ontwikkeling binnen de gezondheidszorg blijft de vraag

Lees meer…

Reacties staat uit voor Patiëntveiligheid

Excellente Zorg

In de USA bestaat het Magnet Recognition Program®. Dit programma erkent organisaties in de gezondheidszorg voor de kwaliteit van de patiëntenzorg, verpleegkundige excellentie en innovatie in de professionele verpleegkundige praktijk. Consumenten vertrouwen op het Magnet programma als de ultieme referentie voor hoogwaardige verpleging. Ontwikkeld door de American Nurses Credentialing Center

Lees meer…

Reacties staat uit voor Excellente Zorg