De reis van uw leven begint hier! Of u nu een studiereis wilt boeken of heerlijk op vakantie wilt, wij doen er alles aan om uw droomreis te verwezenlijken. Bekijk op uw gemak alle mogelijkheden. Mochten uw specifieke wensen niet op onze website naar voren komen, neem dan contact met ons op.

Inschrijfreizen

emergencyBinnen de gezondheidszorg zijn er een groot aantal actuele en minder actuele onderwerpen welke het verdienen om elders in de wereld nader te bekijken. Omdat niet iedereen met zijn of haar eigen instelling een studiereis onderneemt, maar wel bepaalde onderwerpen nader wil uitlichten organiseren wij inschrijfreizen. Deze reizen zijn toegankelijk voor iedereen voor wie het onderwerp van belang is. Sommige van deze reizen organiseren wij samen met andere organisaties, waardoor het soms mogelijk kan zijn dat er een korting op een reis geldt.

Naast het feit dat het onderwerp natuurlijk de gehele reis centraal staat is juist ook bij deze reizen het sociale aspect een belangrijk onderdeel. U leert immers collega’s uit uw branche kennen die u wellicht in het dagelijks leven niet tegenkomt. Het komt regelmatig voor dat hieruit goede samenwerkingsverbanden vloeien.

Houdt u de website goed in de gaten, want er komen regelmatig nieuwe reizen bij.

Verpleegkundereis Excellente Zorg 2015

Demografische ontwikkelingen leiden tot een verandering in de zorgvraag. Er is niet alleen sprake van een kwantitatieve toename van de zorgvraag ten gevolge van onder meer de vergrijzing, maar ook de aard van de zorgvraag verandert. De kwantiteit en kwaliteit van de verpleegkundige en verzorgende beroepsgroep stijgt niet in gelijke

Lees meer…

Reacties staat uit voor Verpleegkundereis Excellente Zorg 2015