De reis van uw leven begint hier! Of u nu een studiereis wilt boeken of heerlijk op vakantie wilt, wij doen er alles aan om uw droomreis te verwezenlijken. Bekijk op uw gemak alle mogelijkheden. Mochten uw specifieke wensen niet op onze website naar voren komen, neem dan contact met ons op.

Reizen gezondheidszorg

hartslagDe gezondheidszorg is altijd in beweging. Het is dus ook niet verrassend dat er altijd nieuwe ontwikkelingen plaatsvinden, dan wel in Nederland, dan wel elders op de wereld. DeTra Reizen organiseert al jaren studiereizen naar vele interessante locaties op de wereld. In Veel gevallen is dit in opdracht van een instellingen of samenwerkingsverband, maar regelmatig organiseren wij ook reizen waarop u zich als individu kunt inschrijven.

Het doel van de meeste reizen is inzicht te krijgen in één bepaald thema. Maar daarnaast is het veelal erg nuttig om met collega’s op reis te zijn om zo ook buiten de bezoeken om met elkaar te kunnen vergaderen over eventuele samenwerkingen in Nederland. Al met al draagt een studiereis in de meeste gevallen bij aan een positieve ontwikkeling binnen uw organisatie.

Kijkt u rustig rond op welke manier wij ook u van dienst kunnen zijn. Mochten uw wensen niet naar voren komen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Met ons netwerk kunnen wij in de meeste gevallen ook voor uw onderwerp een passende reis samenstellen.