De reis van uw leven begint hier! Of u nu een studiereis wilt boeken of heerlijk op vakantie wilt, wij doen er alles aan om uw droomreis te verwezenlijken. Bekijk op uw gemak alle mogelijkheden. Mochten uw specifieke wensen niet op onze website naar voren komen, neem dan contact met ons op.

Afrikaans genieten in Nederland

Bent u ook verslaafd aan Zuid-Afrika of nieuwsgierig naar dit veelzijdige land? Maar heeft u de tijd niet om ernaar toe te vliegen, dan hebben wij voor u een culinair arrangement, waarmee u volop kunt genieten van Afrikaanse wijnen en sferen.kasteel-engelenburg-site-serre

Kasteel Engelenburg is een bijzonder hotel met golfbaan, maar ook een romantische locatie voor uw huwelijk of arrangement. Dineren onder de sterren in het 19e eeuwse Serre restaurant. Wakker worden en nog even verder dromen in de prachtige kamers van de Orangerie of het Kaapse Huis. De familie Agricola en haar team ontvangt u op persoonlijke wijze in een historische ambiance met gevoel voor detail.

Wij hebben voor u het verwenarrangement geselecteerd.

Wat is er nu fijner dan heerlijk in de watten gelegd te worden? U wordt verwelkomd met een kopje koffie met gevelkoekjes op de hotelkamer. In de Engelse Lounge of hotelbar wordt u ontvangen met een glas vonkelwijn. Een gastronomisch 5 gangen menu du chef wordt geserveerd in de Serre van het kasteel, hierbij zal de sommelier u van een bijzonder wijnarrangement uit de Zuid Afrika collectie laten genieten en het tafelwater is bij het diner inbegrepen. Ter afsluiting serveren ze u mokka servies en friandises. Een overnachting in een koloniaal ingerichte kamer maakt de verwendag compleet. De volgende dag verwennen ze u met een uitgebreid ontbijtbuffet in het kasteel. Als herinnering aan uw verblijf op Kasteel Engelenburg ontvangt u een verrassing mee naar huis.

Voor dit arrangement gelden de volgende prijzen:engelenburg-site-kamer
Comfort kamer € 197,50 per persoon
Luxe kamer € 217,50 per persoon
Orangerie suite € 262,50 per persoon
Serre suite € 312,50 per persoon

Eenpersoonsgebruik € 50,00 per nacht
Toeslag verblijf vrijdag € 10,00 per persoon, per nacht
Toeslag verblijf zaterdag € 20,00 per persoon, per nacht

Natuurlijk kunt u het verblijf verlengen. Daarnaast zijn er nog andere arrangementen welke wij u graag voorleggen mocht dit verwenarrangement niet helemaal zijn wat u wilt.

icon-mail