De reis van uw leven begint hier! Of u nu een studiereis wilt boeken of heerlijk op vakantie wilt, wij doen er alles aan om uw droomreis te verwezenlijken. Bekijk op uw gemak alle mogelijkheden. Mochten uw specifieke wensen niet op onze website naar voren komen, neem dan contact met ons op.

Loire-Bourgogne wijnarrangement

Wie wil er nu niet 4 dagen in de watten gelegd worden? Met dit in ons achterhoofd hebben wij in samenwerking met Maison Salvard een culinaire traktatie samengesteld, waarvan u even helemaal bijkomt.

Frankrijks mooiste witte wijnen vindt u op de grens van Bourgogne en Loire waar Sancerre, Pouilly Fumé en Chablis elkaar ontmoeten. U overnacht in het gemoedelijke Maison Salvard, waar gastvrouw Gabrielle u culinair in de watten legt. Gastheer Marco rijdt u in zijn zeldzame Citroën DS cabriolet uit 1963 langs de mooiste wijndomaines, waar u rustig kunt proeven van het mooiste wat Frankrijk te bieden heeft, zonder zich om de ‘gendarmerie’ te hoeven bekommeren.

Dit vierdaagse arrangement kan elk gewenste dag ingaan en omvat drie overnachtingen in de luxe suite van het maison: Chambre Saint-Amand. Alle avonden geniet u van Maison Salvards culinaire hoogstandjes en op dag 3 verzorgen we een overheerlijke Franse lunch in de vorm van een picknickmand.

Naast kennismaken met de wijnen biedt de regio vele andere mogelijkheden voor (sportieve) ontspanning, zoals golfen, wandelen en fietsen, een trip naar Europa’s langste aquaduct (Pont Canal) of een bezoek aan één van de vele leuke dorpjes en chateaus in de regio. Op Salvard ligt een uitgebreide beschrijving van de regio met diverse dagtochten voor u klaar.

Dag 1: aankomst maison-salvard-thumb
Dag 2 ochtend: vrij programma
Dag 2 middag: DS tour naar Sancerre en Pouilly, incl. wijnproeverijen
Dag 3: DS dagtour naar Chablis, incl. picknick en wijnproeverijen
Dag 4: vertrek

Wij bieden dit arrangement aan voor € 825 voor twee personen

Inclusief bij dit unieke arrangement:

  • Drie overnachtingen in suite (incl. ontbijt)
  • Twee 5-gangen diners (incl. wijnen, kaas en koffie/thee)
  • Een 3-gangen diner (incl. wijnen, kaas en koffie/thee)
  • Twee tours in unieke DS cabriolet uit 1963
  • Picknick

Exclusief bij dit unieke arrangement:

  • vervoer
  • reis en/of annuleringsverzekering
  • lunches op dag 1, 2 en 4
  • overige dranken
  • privé uitgaven

Voor een toeslag van € 600 voor twee personen kunt u dit arrangement uitbreiden met 4 overnachtingen, twee extra 5-gangen diners en twee extra 3-gangen diners

icon-mail