De reis van uw leven begint hier! Of u nu een studiereis wilt boeken of heerlijk op vakantie wilt, wij doen er alles aan om uw droomreis te verwezenlijken. Bekijk op uw gemak alle mogelijkheden. Mochten uw specifieke wensen niet op onze website naar voren komen, neem dan contact met ons op.

28 Dagen door Zuid-Afrika

Zuid-Afrika is een land vol tegenstrijdigheden. Armoede, rijkdom, mooie natuur, drukke industrie. Alles is er te vinden. Dit maakt het een land wat niet zomaar in één reis te zien is. Toch hebben we een reis samengesteld welke hierin voor een deel voorziet. Vaan Kaapstad naar Johannesburg in vier weken. Met onderweg een bezoek aan Lesotho en Swaziland. Al met al een reiservaring om nooit te vergeten.

Dag 1
Het is zover. Het Afrikaanse avontuur gaat beginnen. Vandaag vliegt u vanaf Amsterdam naar Kaapstad. De vlucht gaat met KLM rechtstreeks of één van de andere airlines met overstap. Bij KLM komt u in de avond aan en zit er een extra overnachting bij.

Dag 2
In de ochtend komt u aan (indien met een andere airline) en kunt u bij het verhuurbedrijf de auto ophalen. Hiermee rijdt u naar Huijs Haerlem in Kaapstad, waar u drie nachten verblijft op basis van logies en ontbijt.

Dag 3 en 4
Deze dagen kunt u zelf invullen. Het is mogelijk naar Kaap de Goede Hoop te rijden via een schitterende kustroute. Maar u kunt ook naar Robbeneiland en de Tafelberg.wijnvelden-1

Dag 5
U verplaatst zich naar Stellenbosch, waar u twee nachten verblijft in d’Ouwe Werf op basis van logies en ontbijt.

Dag 6
Een dag om rond te kijken in Stellenbosch, maar beter nog, een dag om een rit te maken door de wijngebieden rondom Stellenbosch.

Dag 7
U rijdt naar Oudtshoorn, waar u 1 nacht verblijft in La Plume op basis van half pension.

Dag 8
Bezoek in de ochtend een struisvogelboerderij of de grotten. Daarna rijdt u door naar Knysna aan de kust. U verblijft hier 3 nachten in Overmeer guesthouse op basis van logies en ontbijt.

Dag 9 en 10
Verblijf in Knysna. Knysna is echt een uitgaansplaatsje en er is veel te doen. Gezellige bars en restaurantjes waar u lekker kunt eten. Maar er zijn ook vele activiteiten te ondernemen, zoals mountainbiken, quadrijden, paardrijden, hiken, abseilen en kajakken. De waaghals kan een sprong nemen van de Bungeebrug.

Dag 11
U rijdt door naar Addo. Hier bevindt zich Addo Elephant Park. U overnacht 2 nachten in de Old drift guestfarm in de buurt van Addo op basis van logies en ontbijt.

Dag 12
Bezoek het Addo Elephant Park. Hier kunt u het eerste wild gaan spotten. U kunt dit op dit op eigen gelegenheid doen, maar er zijn ook tochten onder leiding van een Ranger. Dit is optioneel.

Dag 13
U rijdt naar Himmeville. Dit is een lange rit van ruim 700 kilometer. U reist namelijk van het zuidelijke deel, naar het noordelijke deel van Zuid-Afrika In Himmeville verblijft u de komende 3 nachten in Sani Valley Lodge in een huisje op basis van diner, logies en ontbijt. Dit is een heerlijke locatie om even bij te komen.sani-pass

Dag 14
Dag rust

Dag 15
U gaat onder leiding van een ranger een tocht maken de Sani Pass over naar het Koninkrijk Lesotho. Het is een hele mooie rit en een volle dag tour.

Dag 16
U rijdt vanaf de Drakensbergen naar St Lucia aan de kust. U verblijft de komende 2 nachten in Lidiko guesthouse op basis van logies en ontbijt. Ook hier voldoende restaurantjes.

Dag 17
Doe het vandaag rustig aan. Laat in de middag heeft u een bootsafari welke ongeveer 2 uur duurt. De rest van de dag kunt u ontspannen.

Dag 18
U verlaat vandaag voor drie dagen Zuid-Afrika en gaat naar Swaziland. U passeert dus een grens en in Swaziland rijdt u Mkhaya Game Reserve, waar u twee nachten verblijft op basis van vol pension. In de middag heeft u dan nog een safari in dit park, welke bekend staat om de zwarte neushoorn.

Dag 19
Vandaag de hele dag safari met een ranger.

Dag 20
U verlaat in de ochtend Mkhaya en rijdt een klein stukje naar Reilly’s Rock Guestlodge. Hier verblijft u 1 nacht op basis van half pension. Samen met Mkhaya was Reilly’s Rock een favoriete bestemming van Prins Bernard.

Dag 21
dagje Reilly’s Rock

Dag 22
U verlaat vandaag Swaziland en rijdt naar het Krugerpark in Zuid-Afrika.. U verblijft 1 nacht in Berg en Dal in het Krugerpark basis van logies.lion

Dag 23
Nog en dag in het Krugerpark. Verblijf in Lower Sabie op basis van logies.

Dag 24
Nog de gehele dag kunt u een rit maken door het Krugerpark Als u het park verlaat rijdt u naar Hazyview waar u de komende 3 nachten verblijft in Hulala Lakeside Lodge op basis van diner, logies en ontbijt. Deze Lodge ligt aan een meer, vlak bij diverse mooie plekjes.

Dag 25
Doet u vandaag rustig aan bij het zwembad en maak ook aan het eind van de dag een boottocht over het meer onder het genot van een sundowner.

Dag 26
U kunt vandaag de Panoramaroute gaan rijden. Het is een hele dag tour. U komt dan langs God’s Window, Bourke’s Potholes en de Three Rondavels. Op de terugweg rijdt u dan door Pilgrim’s Rest, het gouddelversstadje.

Dag 27
U rijdt van Hazyview naar Johannesburg en levert de huurauto in op de luchthaven. Het is ongeveer 4 uur rijden. U kunt vandaag via Pretoria rijden. U bent dan de gehele dag onderweg, maar kunt het voortrekkersmonument bezoeken. In de avond vliegt u naar Amsterdam. Hoe laat hangt af van de airline.

Dag 28

Terugkomst op Schiphol

De bovenstaande reis kunnen wij u aanbieden voor € 3195. Hier komt nog het internationale ticket bij.

icon-mail icon-download