De reis van uw leven begint hier! Of u nu een studiereis wilt boeken of heerlijk op vakantie wilt, wij doen er alles aan om uw droomreis te verwezenlijken. Bekijk op uw gemak alle mogelijkheden. Mochten uw specifieke wensen niet op onze website naar voren komen, neem dan contact met ons op.

het Noorden van Zuid-Afrika

Het Noorden van Zuid-Afrika staat garant voor schitterende natuur en waanzinnige ontmoetingen met de Big Five. Deze elementen hebben we in deze 17-daagse reis samengevoegd met een bezoek aan het mooie Swaziland en zelfs een kort bezoek aan Lesotho. Dit is een reis met voldoende afwisseling en ook hier en daar de tijd om lekker tot rust te komen.

Dag 1
Jullie vliegen vandaag met KLM rechtreeks naar Johannesburg. Het is een dagvlucht dus hij komt in de avond aan. Na aankomst kunnen jullie lopen naar Citylodge hotel tegenover de terminal. Hier verblijven jullie één nacht op basis van logies en ontbijt.

Dag 2
Vanaf Johannesburg vliegen jullie naar de luchthaven van Hoedspruit. Hier worden jullie opgehaald en naar Motswari gebracht. Dit is een Game Lodge net buiten het Krugerpark. Jullie twee nachten in Motswari.

Dag 3
Deze dag worden gevuld met de zoektocht naar de mooiste dieren. Wellicht spotten jullie samen de Big Five. Jullie hebben vandaag twee safaris. Dit gebeurt per open jeep.

Dag 4
Om 9 uur in de morgen wordt jullie auto afgeleverd bij de lodge. We hebben een auto in de categorie Nissan X-trail geboekt. Hiermee gaan jullie het Krugerpark in. Vertrek bijtijds, zodat jullie in het Park voldoende tijd hebben. Jullie verblijven in Satleopard-in-treeara. Dit is goed te bereiken door bij ORpen Gate het park in te gaan en dan op eigen route naar Satara te rijden.

Dag 5
Jullie rijden vandaag door het park richting het zuiden. In het zuidelijke deel verblijven jullie in Berg en Dal. Doe vandaag op jullie gemak. Het is de bedoeling samen zoveel mogelijk wild te spotten.

Dag 6
Vandaag verlaten jullie het Krugerpark. Jullie kunnen de dag nog prima doorbrengen in het park, maar aan het einde van de dag moeten jullie bij Hazyview het park verlaten. Jullie verblijven in Hazzyview in Rissington Country Inn op basis van half pension.

Dag 7
Deze dag verblijven jullie in Hazyview. Er is van alles te doen. Jullie kunnen de Panoramaroute rijden, een kijkje nemen in Pilgrims Rest, wandelen bij Kaapsche Hoop of pannenkoeken eten bij Harry’s Pancakes in Graskop.

Dag 8
Jullie verlaten Zuid-Afrika en gaan vandaag naar Swaziland. Jullie overnachten hier de komende twee nachten in Reilly’s Rock op basis van half pension. Het is een vrij lange rit, welke verlengd kan worden door de wachttijden bij de grens.

Dag 9
Vandaag kunnen jullie ontspannen bij Reilly’s Rock. Zoals jullie wellicht weten was deze lodge één van de voorkeurslocaties van Prins Bernard in Swaziland. Dit zie je overal terug in de lodge.

Dag 10
Een safari-ervaring in Swaziland staat jullie te wachten Jullie moeten om 10 uur in de ochtend bij de volgende Lodge zijn; Mhkaya Game Reserve. Deze Lodge staat bekend om de zwarte neushoorn die hier te bewonderen is. De accommodatie is ook uniek. Jullie slapen in de open lucht met een laag muurtje en een dak, zodat jullie je één kunnen voelen met de omgeving. Na aankomst gaan jullie meteen op safari met een ranger. De auto blijft achter in het dorp bij een bewaakte parkeerplaats. Jullie verblijven hier twee nachten.

Dag 11
Jullie hebben vandaag twee game drives bij Mkhaya. Jullie zullen versteld staan van de hoeveelheid en verscheidenheid aan wild in dit mooie park.

Dag 12
Het is tijd om Swaziland te verlaten. Jullie gaan naar Kwazulu Natal. Hier en rijden de Drakensbergen in. Hier verblijven jullie drie nachten in Sani Valley Lodge op basis van half pension. Wel een bijzondere vorm van half pension. Het eten wordt namelijk in jullie eigen chalet bezorgd.

Dag 13
Even een dagje rust.

Dag 14
Jullie gaan een dagtocht maken. Ditmaal gaan jullie niet op safari, maar gaan jullie de bergen in en brengen een kort bezoek aan Lesotho. De rit gaat dwars door de Drakensbergen. Jullie worden door de ranger om 09.30 opgehaald bij de receptie.

Dag 15
Jullie rijden vandaag van Sani Valley Lodge terug naar Johannesburg. Het is een vrij lange rit. Eenmaal aangekomen in Johannesburg leveren jullie de auto in bij de luchthaven en verblijven nog een laatste nacht in Citylodge.

Dag 16
Vandaag worden jullie om 9 uur opgehaald bij het hotel door Natasha voor een tour door SOWETO en (indien de tijd dit toelaat) Pretoria. Aan het einde van de dag worden jullie weer bij het hotel afgezet. Hier kunnen jullie je nog even opfrissen alvorens jullie in gaan checken voor de vlucht terug naar Amsterdam. Dan de koffer pakken en naar de terminal.

Dag 17
In de ochtend komen jullie aan in Amsterdam en zit de reis erop.

 

icon-mail   icon-download